Dragi vjernici, poštovani čitatelji i posjetitelji naše web i fb stranice, pred nama je najradosniji kršćanski blagdan Božić.

Često u ovom božićnom vremenu čujemo kako je Božić blagdan, mira, ljubavi, topline, zajedništva... Uistinu je to tako, i mi ljudi o tome govorimo, ali ne želim da to ostane samo na riječima, na govoru,  nego želim da to pretvorimo u djela. Stoga Vas dragi prijatelji pozivam da ovo milosno vrijeme iskoristimo kako bi jedni drugima donijeli mir i pomirenje, ljubav i zajedništvo, toplinu i radost. Nemojmo se bojati djeliti ono što nam je došlo s rođenjem Isusovim!  "Ne bojte se! Evo javljam vam blagovijest, veliku radost za sav narod! Danas vam se u gradu Davidovu rodio Spasitelj - Krist, Gospodin. Uistinu, s Božićem je došao Spasitelj Isus Krist i s Isusom, došlo je spasenje čitavom ljudskom rodu. Upravo na Božić, čovjek bi trebao biti rasterećen svih tegoba, nedaća i strahova. Sve svoje strahove, neuspjehe, nedaće… predati novorođenom Spasitelju i s njim koračati kroz život. Isus je i došao da nas ohrabri i pokaže nam da na ovome svijetu nismo sami, došao je da bude uz nas, kako bismo hrabro mogli živjeti i hoditi kroz život  u susret vječnoj radosti. 

U ime Hrvatske Katoličke Misije ''Donja Rajna Moers'', u ime suradnika, djelatnika, volontera, i dobročinitelja, želim Vam čestit Božić i sveto porođenje Isusovo. Neka Vam Nova 2020. godina bude blagoslovljena, uspješna i sretna. 

Fra Josip Filipović, voditelj Misije