ZBOR MLADIH

Dječji zbor, odnosno zbor mladih naše misije djeluje već punu godinu dana. Službeno je počeo djelovati u ovakvom sastavu za prvu svetu pričest 04. lipnja 2017. godine na svetoj misi, a za datum osnivanja zbora uzima se 01. travnja 2017. godine. Zbor mladih broji dvadeset članova, četiri muškarca i 16 djevojaka. Uz duhovne šansone također pjevamo i gregorijanski koral, te zabavne pjesme profanog karaktera. Uz probe koje se održavaju svake subote u 11.00 sati, mladi također sudjeluju u svim drugim aktivnostima koje su vezane za našu misiju (Uskrs, Božić, Tijelovo, Sveti Nikola, Poklade).   

Svojim sudjelovanjem u Zboru mladi stječu iskustvo pjevanja u velikom zboru, a stečeno iskustvo mogu primijeniti i u svojoj župnoj zajednici. Uz pjevanje i konkretno organiziranje rada Zbora, naglasak se također stavlja na svjedočenje i življenje Evanđelja u vlastitom životu.  

Radujemo se svakom našem dolasku na probe, a najdraže pjesme su nam: „Ima jedna duga cesta“ i „Dođi Isuse“. Sretni smo i zahvalni dragom Bogu što smo zajedno, što se družimo i 

zajedno svojim glasom Boga slavimo.   

 

 

HRVATSKA KATOLIČKA MISIJA DONJA RAJNA

KROATISCHE KATHOLISCHE MISSION AM NIEDERRHEIN

Lintforter Str. 83, 47445 Moers

Tel. 02841/72013

Fax. 02841/71747

E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Back to Top